Om Karmaklubben


Karmaklubben er for dig, som elsker at danse og ikke gider at vente til kl. 23.30 med at gå ud. Vores dansefester er for dig, som ikke går i byen for at score, men for at have en sjov aften, hvor danseglæden er omdrejningspunktet.

Du kan komme alene og blive mødt i døren af vores fantastiske frivillige eller tage din mand, kone, kæreste, kollega eller venner med til fest.

I Karmaklubben laver vi fester, som mest af alt minder om en bryllupsfest eller en rund fødselsdag, hvor alle gæster giver den gas på dansegulvet til den fedeste musik. Det var danselysten og kærligheden til dansen, der startede det hele. 


Stifteren Lone Rasmussen savnede et sted med fed musik, hvor hun ikke skulle vente til midnat for at kunne hoppe ud på dansegulvet. Konceptet var simpelt, men alligevel revolutionerende for det danske natteliv: festen starter tidligt, musikken er fed og dansevenlig – og ALLE er velkomne.

Karmaklubben i København blev stiftet i 2008, og var den første af sin slags. Siden da er Karmaklubben blevet udvidet. I dag kan du finde Karmaklubben i 14 byer landet over.

OBS! Vi låner altid det dansegulv, der passer bedst til den enkelte fest. Derfor skifter dansefesterne nogle gange lokation. Tjek kalenderen for at se det enkelte events adresse.

Træk i pilene for at se lokalet under spisning og når der danses