Om Karmaklubben


Karmaklubben er for dig, som elsker at danse og ikke gider at vente til kl. 23.30 med at gå ud. Vores dansefester er lavet til dig, som ikke går i byen for at score, men for at have en sjov aften, hvor danseglæden er omdrejningspunktet.

I Karmaklubben laver vi fester, som mest af alt minder om en bryllupsfest eller en rund fødselsdag, hvor alle gæster giver den gas på dansegulvet til den fedeste musik. Det var danselysten og kærligheden til dansen, der startede det hele. 

 Stifteren Lone Rasmussen savnede nemlig et sted med fed musik, hvor hun ikke skulle vente til midnat for at kunne hoppe ud på dansegulvet. Koncepter var simpelt, men alligevel revolutionerende for det danske natteliv: Festen starter tidligt, musikken er fed og dansevenlig – og ALLE er velkomne.

Karmaklubben i København blev stiftet af Lone i 2008, og var den første af sin slags. Siden da er Karmaklubben blevet udviget. I dag du kan finde Karmaklubben i København, Aarhus, Aalborg, Odense og Haderslev.

OBS! Vi låner altid det dansegulv, der passer bedst til den enkelte fest. Derfor skifter dansefesterne nogle gange lokation. Tjek kalenderen for at se det enkelte events adresse.


Godt at vide

  • Festerne starter kl. 20.00
  • Indgang koster 100 kr. 
  • Da der serveres alkohol er aldersgrænsen 18+

OBS! Til visse arrangementer kan det grundet begrænset antal af billetter, være nødvendigt at købe sin billet i forsalg. Dette fremgår af det enkelte arrangement.