FAQ – Spørgsmål og svar

Spørgsmål: Hvor finder jeg festerne?

Du finder kommende fester i event kalenderen her på hjemmesiden eller under vores officielle Facebookside her

Spørgsmål: Kan jeg købe billet i indgangen?

Du kan som udgangspunkt godt købe billet i indgangen til de almindelige dansefester, så længe der ikke bliver udsolgt inden.

Til festerne i Haderslev kan du dog kun købe i forsalg, pga. begrænset antal pladser. 

Til special-arrangementer såsom Mega dansefester, pop-up fester og nytår, kan der være krav om at købe billetten i forsalg af hensyn til planlægningen.

Spørgsmål: Er jeg for gammel eller ung? Er Karmaklubben noget for mig?

I Karmaklubben er det danseglæden, der er det vigtigste og derfor er alle velkomne uanset alder. Du skal være over 18 da der serveres alkohol, men vi får gæster i alle aldre. Fra friske 80-årige til modne mennesker i 20’erne. Vi gemmer ikke data om gæsternes alder, men de fleste er et sted mellem 35 – 65.

Spørgsmål: Jeg har købt billet til en kommende fest, men er blevet syg/forhindret i at komme. Kan jeg få pengene tilbage?

Vi kan desværre ikke refundere din billet. Du er dog altid meget velkommen til at sælge den videre. 

Spørgsmål: Kan jeg komme alene til dansefest?

Ja! Du kan sagtens komme alene til vores fester! Det er der faktisk en del gæster der gør. Se efter vores værtinder og frivillige i Karma t-shirts, de er altid klar på at tage imod dig, eller hjælpe hvis du har spørgsmål.

Spørgsmål: Jeg kan ikke finde min billet / Jeg har ikke modtaget min billet. Hvad gør jeg?

Fakturaen er din billet til festen, du kan have den som print eller på din telefon. Den skal vises i indgangen. Efter hvert køb bør du modtage en kvittering samt en faktura. Sommetider kan den dog lande i forkerte mapper såsom “spam” eller “uønsket” i stedet for din indbakke. Tjek disse først, og kan du stadig ikke finde den, skriv da til: kontakt@karmaklubben.dk