Hold din fest hos os

Vi får utroligt ofte det samme spørgsmål: Kan jeg holde fest i KarmaKlubben? Og JA, det kan du faktisk. Vi har ofte besøg af forskellige selskaber, der holder deres mindre hyggearrangement i vores store, og det kan du også. Fordelen er, at du og dine gæster kan få jeres eget lille bord, og så har I både glæden ved at være ved hinanden og samtidig være en del af en større fest. Du betaler blot indgang som normalt, så kvitterer vi med et gratis bord til dig og dine gæster. Så er du træt af at lede efter det helt rigtige sted i skal tage videre til efter jeres fest i virksomheden eller fødselsdagen? Så er løsningen da bare, at I holder den hos os.

1. Fejr din fødselsdag

At blive et år ældre er et privilegium, som der er grund til at fejre. Uanset, om du inviterer to venner eller 50 gæster til din fødselsdag, vil det være en glæde for os i Karmaklubben at have din mindre fest som en del af vores store fest.
Vi kan finde et bord, så I kan sidde samlet. Skriv til os på kontakt@karmaklubben.dk

Gave til dig

Du kan sagtens ønske dig i fødselsdagsgave – fra dine venner – at de selv betaler deres entré, hvis du ikke betaler for dem.
Vi sørger gerne for et bord til Jer.