Hold din fest hos os

Vi får utroligt ofte det samme spørgsmål: Kan jeg holde fest i KarmaKlubben? Og JA, det kan du faktisk. Vi har ofte besøg af forskellige selskaber, der holder deres mindre hyggearrangement i vores store, og det kan du også. Fordelen er, at du og dine gæster kan få jeres eget lille bord, og så har I både glæden ved at være ved hinanden og samtidig være en del af en større fest. Du betaler blot indgang som normalt, så kvitterer vi med et gratis bord til dig og dine gæster. Så er du træt af at lede efter det helt rigtige sted i skal tage videre til efter jeres fest i virksomheden eller fødselsdagen? Så er løsningen da bare, at I holder den hos os.

OBS: Tibuddene på denne side gælder ikke special-arrangementer (eksempelvis nytårsfester og megafester).

1. Fejr din fødselsdag

At blive et år ældre er et privilegium, der er grund til at fejre og uanset, om du inviterer to venner eller 50 gæster til din fødselsdag, vil det være en glæde for os i Karmaklubben at have din mindre fest som en del af vores store fest.

Gave til dig

I fødselsdagsgave giver vi dig fem fødselsdagsfribilletter: en til dig og mulighed for at tage fire gæster gratis med.

Medbringer du flere end fire gæster, betaler du selv entréen for resten af dine gæster på selve aftenen. Alternativt kan du ønske dig i fødselsdagsgave fra dine venner, at de selv betaler deres entré. Vi sørger for et bord til Jer med lidt flag samt en velkomstdrink fra baren.

Sådan indløser du din gave

Senest den sidste mandag i måneden inden din fødselsdag skriver du en mail til  kontakt@karmaklubben.dk . Husk at medbringe sygesikringsbevis til festen.