Karmafrivillig

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.19.18″ collapsed=”on”][et_pb_row custom_padding=”27px|0px|27px|0px|false|false” admin_label=”row” _builder_version=”3.19.18″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.19.18″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Frivillig i KarmaKlubben.

Du kan være med i KarmaKlubben på flere måder: Online ambassadør og karmafrivilig.
Facebook bruges som internt kommunikationsforum, derfor du have en facebookprofil for at deltage som online ambassadør eller karmafrivillig til festerne.

Online ambassadør: 
Glæder kun i Karmaklubben Aalborg, Karmaklubben Aarhus og Karmaklubben Odense. 
Vi giver én gratis billet i belønning pr. 80 mennesker, du inviterer.
(Vores normale entré er kr. 100, ex. moms giver dette kr. 80)

Eksempel:
Du inviterer 80 mennesker på Facebook = en belønningsbillet.
Du inviterer 160 mennesker på Facebook = to belønningsbilletter.
Og så videre. 
Bemærk belønningsbilletterne skal anvendes til den pågældende fest, du har inviteret gæster til. 

 

Fremgangsmåde:
1. vælg den begivenhed, du gerne vil med til.
2. invitér 80, 160, 240 o.s.v mennesker til den pågældende begivenhed – du får én belønningsbillet pr. 80 mennesker, du inviterer.
3. Send et screenshot af dine invitationer til lone@powerprinsesse.dk – vi skal modtage mailen senest 2 dage inden pågældende fest, senere indsendelse er ikke gyldig.

 

   

 

Send et screenshot, hvor vi kan se antal gæster, inviteret. Antallet ses ved den sorte pil.
Vi skal modtage screenshottet på mail (lone@powerprinsesse.dk) senest 14 dage inden festen til hvilken, du ønsker belønningsbilletter.

 

Karmafrivillig 
Du er tilstede til en del af festerne og modtager en karma-t-shirt, så det er klart for gæsterne, at du er en del af den fysiske karmafrivillige gruppe.
Når en dansefest i Karmaklubben skal afvikles, er der et par små praktiske opgaver, som skal løses for at festen kan afvikles og rammerne sættes for, at gæsterne føler sig godt tilpas.
Du skal besidde et personligt overskud, være udadvendt og have lyst til at bidrage til Karmaklubbens stemning. 
Afhængig af hvilken personlighed du har, hvad du synes er sjovt, og hvad der giver mening for netop dig at bidrage med til vores frivillige fællesskab, får du mulighed for at byde ind på forskellige frivillige småopgaver.
Vil du være med i gruppen for frivillige, send da en mail til lone@powerprinsesse.dk og skriv i hvilken by, du ønsker at være med.

 

 Bemærk:

– Du er naturligvis velkommen til at invitere ekstra mennesker, imidlertid skal der inviteres mindst 80 mennesker pr. belønningsbillet.
– Man kan ikke invitere 120 mennesker og få én belønningsbillet sant betale halv pris for nummer to billet.
– Du kan udelukkende benytte dig af denne mulighed, hvis du har indsendt dokumentation (screenshot) af invitationen af alle gæster er sket senest 14 dage før pågældende fest.
Denne mulighed gælder – med mindre andet aftales – udelukkende til normale dansefester, dvs. ikke specialarrangementer, som nytårsaften, jule- og påskefrokost.

 

Karmaklubbben er ikke “alternativ” – men et alternativ

Karmaklubben er ikke en samling alternative hippier, der danser på bare tæer, sniffer røgelse og drikker rødbedejuice. Men de ville naturligvis være velkomne.

Har du flere spørgsmål – så læs ‘spørgsmål og svar’ og se introvideoen.

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]


Ny i KarmaKlubben?

Nedenfor får du svar på de 9 oftest stillede spørgsmål:

1. Hvorfor hedder det ‘KarmaKlubben’?
2. Er KarmaKlubben en singlefest?
3. Skal man være medlem?
4. Hvor gamle er folk?
5. Hvilket tøj har folk på?
6. Hvilken slags musik spilles?
7. Skal man danse?
8. Hvad gør man, hvis man gerne vil møde op, men ikke tør?
9. Hvordan opstod idéen til KarmaKlubben?

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Hvis du vil droppe videoen, så læs svarene:

1. Hvorfor hedder det ‘KarmaKlubben’?

– Hvis du tror, at KarmaKlubben er noget med rødebedejuice i baren, bare tæer på dansegulvet og newage-musik, så tager du fejl.

Ordet ‘karma’ valgte jeg, fordi stemningen skal være afslappet, gæsterne føle sig velkomne, og der skal være plads til at være sig selv, så ingen behøver at “tage sig sammen” til at tage i byen, men derimod bare dukke op og feste.

2. Er KarmaKlubben en singlefest?

– Karmaklubben er ikke en singleklub eller en singlefest – dem findes der masser af i forvejen.

Formålet i Karmaklubben er ikke at “møde den eneste ene”, og det er en skam, at mange holder op med at gå i byen, når de kommer i parforhold, selvom de gjorde det som singler.

Naturligvis er der, folk som finder hinanden til Karmafesterne, og det er dejligt, men slet ikke omdrejningspunktet for festen.

Formålet er at have en super fed aften, som gør folk i godt humør uanset, om de er single eller i forhold.

Denne afslappede form betyder, at der er intet pres, så du kan bare give den gas og hygge dig.

3. Skal man være medlem af KarmaKLUBBEN?

– At kalde festerne noget med ‘klub’ er faktisk lidt misvisende, for der er absolut intet krav om medlemsskab eller tilmelding – du skal bare møde op.

Der er til gengæld rigtig mange stamgæster, og naturligvis kommer folk til at kende hinanden, hvilket giver en ‘klub’-følelse.

4. Hvor gamle er folk?

– Det spørgsmål bliver jeg ofte stillet, og sandheden er, at den er utrolig bred; fra først i 20’erne til først i 70’erne.

Folk samles om danseglæden – ikke om deres alder eller civilstatus, hvilket er utroligt befriende.

I Karmaklubben bliver du fyldt op med danseglæde og livskraft, og det kender ingen alder (ja, det lyder ret kliché-agtigt, men det er altså sandt!)

Hvem kommer i KarmaKlubben?
Kort sagt: Dem, som synes, det en fed idé at gå tidligere i byen – så kan man gå til fest og stadigvæk få noget ud af næste dag.

5. Hvilket tøj har folk på?

– I Karmaklubben kommer folk, som de er i humør til.

Nogle kommer i stilletter og kjole eller jakkesæt og slips, mens andre kommer i flade sko, cowboybukser og t-shirt.

Det vigtige er, at du kommer ud og har en dejlig danseaften – ikke hvad du har på.

6. Hvilken slags musik spilles?

– Vi har to slags fester i KarmaKlubben:

Almindelige karmafester hvor der spilles nutidige hits og hits fra tidligere årtier.

EkstraFester hvor der er et musikalsk tema; det kan være 80’er, 90’er, disco eller latin, og til disse fester spilles udelukkende musik fra pågældende årti eller genre.

Invitationerne får du via nyhedsbrevet.

Vi spiller ikke sjælere, tung rap, rock eller techno, derimod pop, lette dancehits og alle de gode klassikere.

7. Skal man danse?

– Nej. I KarmaKlubben skal du gøre det, som passer til dit humør.

Nogle mennesker styrer direkte mod dansegulvet og bliver der hele aftenen. Andre hænger ud i baren og nyder den gode atmosfære.

De fleste veksler lidt mellem bar og dansegulv.

8. Hvad gør man, hvis man gerne vil møde op alene, men ikke tør?

– I indgangen bliver du budt velkommen af en værtinde i hvid t-shirt, der sørger for, at du møder en danseambassadør, hvis du ønsker det. Så du vil altid have mindst én anden at danse og tale med, hvis du har lyst til det.

Fælles for ALLE karmagæsterne er, at de vil danse, hygge og have en fed aften – og det vil du jo også – så du er blandt ligesindede mennesker.

Når alt kommer til alt, kan du jo bare gå hjem igen, hvis det viser sig ikke at være noget for dig alligevel.

9. Hvordan opstod idéen til KarmaKlubben?

– For nogle år siden blev jeg virkelig træt af, at nattelivet startede kl. midnat, hvor jeg faktisk er træt. Mange steder var musikken var for techno-dance-agtig, og atmosfæren var for “kødmarkedsagtig”.

En sen aften fik jeg pludselig nok, og på cykelturen hjem gennem den mørke nat, fik jeg idéen til at lave en fest, som startede tidligt med flinke mennesker, som ikke udelukkende kom for at score, men for at danse og have det sjovt på en afslappet måde.

Med tiden festerne voksede – og det gør de stadigvæk.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″ collapsed=”on”][/et_pb_section]