Haderslev

 

Godt nyt til dig i det sønderjyske og omegn – Nu kommer KarmaKlubben til Haderslev!Hvis du søger en dansefest i Haderslev og omegn, så er du havnet det helt rigtige sted.

Om KarmaKlubben i Haderslev

I 2019 åbner KarmaKlubben i Haderslev, og er dermed den første af sin slags i sønderjylland. Dermed kan danseglade mennesker lige fra Vojens og til Aabenraa komme og tage del i festlighederne, og slå sig løs til dansevenlig musik, skønt fællesskab og fede fester. Hvor mange vi kommer til at blive, det vil tiden vise, men fra de andre byer ved vi, at vi normalt bliver et par hundrede til hver fest. Vi starter ud med et brag af en fest i september! Du vil meget snart kunne finde datoen for åbningsfesten og tilmelde dig gennem kalenderen.  

 

 

Kort om KarmaKlubben

Karmaklubben i København blev stiftet af Lone Rasmussen i 2008, og var den første af sin slags. Det var her ideen startede! Konceptet blev skabt af en boblende danselyst og kærligheden til fantastiske inkluderende fester. Til den allerførste fest, hvor Lone inviterede sine venner, kom der 17 personer. Siden da har vi udviddet gevaldigt og nu kan danseglade mennesker i Aarhus, Odense og Aalborg også nyde godt af festerne og fællesskabet. Antallet af festdeltagere varierer efter by og sæson, men som hovedregel er vi et par hundrede.

 

Her holder vi dansefesterne i Haderslev

 • SG25, Slotsgade 25, 6100 Haderslev

  OBS! Tjek kalenderen for at se det næste dansearrangement!

Godt at vide

 • Festerne starter kl. 20.00
 • Indgang koster 100 kr. 
 • Da der serveres alkohol er aldersgrænsen 18+
 • OBS! Til visse arrangementer kan det grundet begrænset antal af billetter, være nødvendigt at købe sin billet i forsalg. Dette fremgår af det enkelte arrangement.

  Følg med

  Kom med i Facebookgruppen for Haderslev nu og tag del i fællesskabet.

  Første besøg?

  Er du ny i karmaklubben eller vil du bare gerne vide mere, skal du læse med her:

  Find en fest

  Klar til at hoppe på dansegulvet? I kalenderen kan du finde din næste fest.