Hold fødselsdag

At blive et år ældre er et privilegium, der er grund til at fejre og uanset, om du inviterer to venner eller 50 gæster til din fødselsdag, vil det være en glæde for os i Karmaklubben at have din mindre fest som en del af vores store fest. Dette gælder ikke special-arrangementer, eksempelvis nytårsfester og megafester.


Således foregår indløsning af dine fribilletter:
Senest den sidste mandag i måneden inden din fødselsdag skriver du en mail til hurra@powerprinsesse.dk – så modtager du et autosvar med en bookingformular, som skal udfyldes.
Vi tjekker fødselsdagsbookinger én gang pr. måned – derfor skal du skrive til os senest sidste mandag i januar, hvis du har fødselsdag i februar; den sidste mandag i oktober, hvis du har fødselsdag i november etc.

I fødselsdagsgave giver vi dig fem fødselsdagsfribilletter: en til dig og mulighed for at invitere fire gæster.
Medbringer du flere end fire gæster, betaler du selv entréen for resten af dine gæster på selve aftenen.
Alternativt kan du ønske dig i fødselsdagsgave fra dine venner, at de selv betaler deres entré.

Vi sørger for et bord til Jer med lidt flag samt en velkomstdrink fra baren.

For at benytte dig af dette skal du sende en mail til hurra@powerprinsesse.dk senest den sidste mandag i måneden før, du har fødselsdag. Når du har sendt mailen, modtager du et autosvar med en bookingformular, som skal udfyldes.

Husk at medbringe sygesikringsbevis til festen.

 

Ofte stillede spørgsmål om fødselsdagsfejring.

Kan jeg vælge mellem alle datoer i kalenderen?
Nej, fribilletterne gælder udelukkende til vores normale fester; dvs. nytårsaften, juleaften, påskefrokost, megafester indgår ikke i fødselsdagsfribilletgaven.
Til almindelige fester kan der være middag inden festen, i så fald betaler I for maden og ikke for indgangen. Skriv til os, hvis du er i tvivl.

Bliver jeg hevet op på scenen foran alle gæster, så de kan synge fødselsdagssang.
– Nej, du bliver ikke eksponeret og kan holde din fødselsdag i fred og ro.

Jeg er af anden oprindelse end dansk og vil også gerne have mit fædrelandsflag på bordet, kan det lade sig gøre?

– Ja. Vi pynter op med danske flag, og du må hjertens gerne medbringe dine egne flag og sætte dem på bordet.

Nogen af mine venner er meget skeptiske omkring det der “karmahalløj”, hvordan forklarer jeg dem, at det bare er en fed dansefest?
– Introduktionsvideoen, som du modtager som svar på din mail, forklarer Karmaklubbens koncept, musikstil og der fortælles lidt om påklædning og aldersspredning. Denne mail kan du videresende til dine skeptiske venner. Du kan også bede dem kigge på vores facebooksider, som giver et indtryk af danseglæden, musikstilen og stemningen til vores fester.

Jeg har fødselsdag i denne måned, men kan først fejre den i næste måned. Er det i orden.
– Vi giver ikke fribilletter til andre fester end i den måned, i hvilken du har fødselsdag. Med andre ord: Vil du benytte dig af fribilletgaven, skal du benytte en fest, som falder i den måned, hvor du har fødselsdag. Og du skal skrive til os på hurra@powerprinsesse.dk senest mandag i måneden før måneden i hvilken du har fødselsdag.

Min fødselsdag falder på en hverdag, og I holder jo kun fester fredag og lørdag. Kan jeg stadigvæk holde fødselsdag hos Jer.
– Ja, vil du benytte dig af fribilletfødselsdagsgaven, skal festen og fødselsdagen ligge i samme måned. Se kommende datoer her.

Hvad består velkomstdrinken af?
– Det bestemmes af baren på det sted, hvor Karmafesten afholdes; så specielle ønsker kan ikke imødekommes.

Jeg og fire af mine venner ankommer kl. 20 – den fjerde kommer først kl. 22. Hvordan med betaling for vedkommende?
– Din sene gæst er inkluderet i de fem fødselsdagsbilletter, som KarmaKlubben giver dig. Vedkommende skal meddele i døren at være en del af dit fødselsdagsselskab.


Vi bliver et selskab på ti personer, og jeg betaler på forhånd i døren for de sidste fem gæster. Imidlertid kommer to af gæsterne senere. Hvad gør vi?

– Da vi giver dig fem fødselsdagsbilletter i alt, betaler du selv for fem personer i døren, og dine to senereankomne gæster meddeler i døren, at de tilhører dit selskab. 

Jeg har lige nogle andre spørgsmål, hvor stiller jeg dem.
– Har du spørgsmål, som ikke besvares ovenfor – eller almindelige bordreservationer til personalefest, venne-kom-sammen eller lignende, der ikke har med fødselsdag at gøre, så skriv til lone@powerprinsesse.dk

Har du ingen spørgsmål, men vil bare gerne booke til din fødselsdag, så skriv til hurra@powerprinsesse.dk senest den sidste mandag i måneden før din fødselsdag.

/* ]]> */