hold fest

Hold din fest i KarmaKlubbens fest

Vi får utroligt ofte det samme spørgsmål: Kan jeg holde fest i KarmaKlubben? Og JA, det kan du faktisk. Vi har ofte besøg af forskellige selskaber, der holder deres mindre hyggearrangement i vores store, og det kan du også. Fordelen er, at du og dine gæster kan få jeres eget lille bord, og så har I både glæden ved at være ved hinanden og samtidig være en del af en større fest. Du betaler blot indgang som normalt, så kvitterer vi med et gratis bord til dig og dine gæster. Så er du træt af at lede efter det helt rigtige sted i skal tage videre til efter jeres fest i virksomheden eller fødselsdagen? Så er løsningen da bare, at I holder den hos os.

OBS: Tibuddene på denne side gælder ikke special-arrangementer (eksempelvis nytårsfester og megafester).

1. Fejr din fødselsdag

At blive et år ældre er et privilegium, der er grund til at fejre og uanset, om du inviterer to venner eller 50 gæster til din fødselsdag, vil det være en glæde for os i Karmaklubben at have din mindre fest som en del af vores store fest.

Gave til dig

I fødselsdagsgave giver vi dig fem fødselsdagsfribilletter: en til dig og mulighed for at tage fire gæster gratis med.

Medbringer du flere end fire gæster, betaler du selv entréen for resten af dine gæster på selve aftenen. Alternativt kan du ønske dig i fødselsdagsgave fra dine venner, at de selv betaler deres entré. Vi sørger for et bord til Jer med lidt flag samt en velkomstdrink fra baren.

Sådan indløser du din gave

Senest den sidste mandag i måneden inden din fødselsdag skriver du en mail til  kontakt@karmaklubben.dk . Husk at medbringe sygesikringsbevis til festen.

Spørgsmål omkring fødselsdag? Vi har samlet svarene på de mest stillede spørgsmål herunder:

“Jeg og fire af mine venner ankommer kl. 20 – den fjerde kommer først kl. 22. Hvordan med betaling for vedkommende?”

Din sene gæst er inkluderet i de fem fødselsdagsbilletter, som KarmaKlubben giver dig. Vedkommende skal meddele i døren at være en del af dit fødselsdagsselskab.

Min fødselsdag falder på en hverdag, og I holder jo kun fester fredag og lørdag. Kan jeg stadigvæk holde fødselsdag hos Jer.

Ja, vil du benytte dig af fribilletfødselsdagsgaven, skal festen og fødselsdagen ligge i samme måned. Se kommende datoer her.

“Vi bliver et selskab på ti personer, og jeg betaler på forhånd i døren for de sidste fem gæster. Imidlertid kommer to af gæsterne senere. Hvad gør vi?”

Da vi giver dig fem fødselsdagsbilletter i alt, betaler du selv for fem personer i døren, og dine to senereankomne gæster meddeler i døren, at de tilhører dit selskab.

“Kan jeg vælge mellem alle datoer i kalenderen?”

Nej, desværre. Fribilletterne gælder udelukkende til vores normale fester; dvs. nytårsaften, juleaften, påskefrokost, megafester indgår ikke i fødselsdagsfribilletgaven. Til almindelige fester kan der være middag inden festen, i så fald betaler I for maden og ikke for indgangen.

“Nogen af mine venner er meget skeptiske omkring det der karmahalløj, hvordan forklarer jeg dem, at det bare er en fed dansefest?”

Introduktionsvideoen, som du modtager som svar på din mail, forklarer Karmaklubbens koncept, musikstil og der fortælles lidt om påklædning og aldersspredning. Denne mail kan du videresende til dine skeptiske venner. Du kan også bede dem kigge på vores facebooksider, som giver et indtryk af danseglæden, musikstilen og stemningen til vores fester.

“Jeg har fødselsdag i denne måned, men kan først fejre den i næste måned. Er det i orden?”

Vi giver ikke fribilletter til andre fester end i den måned, i hvilken du har fødselsdag. Med andre ord: Vil du benytte dig af fribilletgaven, skal du benytte en fest, som falder i den måned, hvor du har fødselsdag. Og du skal skrive til os på hurra@powerprinsesse.dk senest mandag i måneden før måneden i hvilken du har fødselsdag.

“Bliver jeg hevet op på scenen foran alle gæster, så de kan synge fødselsdagssang.”

Nej, du bliver ikke eksponeret og kan holde din fødselsdag i fred og ro.

“Jeg er af anden oprindelse end dansk og vil også gerne have mit fædrelandsflag på bordet, kan det lade sig gøre?”

Ja. Vi pynter op med danske flag, og du må hjertens gerne medbringe dine egne flag og sætte dem på bordet.

“Hvad består velkomstdrinken af?”

Det bestemmes af baren på det sted, hvor Karmafesten afholdes; så specielle ønsker kan ikke imødekommes.

2. Festlig firmafest eller afdelingsfest

Julefrokost, sommerfest, små arrangementer i virksomheden eller blot en betænksom gestus for medarbejderne? Hold jeres lille virksomhedsfest eller afdelingsfest i KarmaKlubbens fest.

Det er ikke altid helt nemt at holde fest, når man er i en mindre virksomhed eller afdeling. For hvor skal man lige holde festen henne, uden at pengepungen bliver ruineret, men hvor der samtidig er plads til at danse, møde nye mennesker og have en fest? Du holder ganske gratis festen med dine kollegaer og medarbejdere i KarmaKlubben. I betaler ikke ekstra, blot de normale 100 kr. i indgangen pr. person. Som tak for at I vælger at feste hos os, får I jeres eget lille bord hele aftenen.

Vi har ofte besøg af mindre virksomheder, eller mindre afdelinger i større virksomheder, der kommer for at holde deres egen lille fest i vores store. Og det fungerer rigtig godt! Fordelen ved at komme hos os er, at I kan starte festen tidligt fra kl. 20.00, lytte til dansevenligt musik, møde nye mennesker og danse løs hele aftenen – men stadig have jeres faste base med kollegaerne. Og så er der også et sted til dem, der ikke er vilde med at ryste kroppen, men hellere vil sidde og se på. 

Sådan fungerer det: Se vores kalender her for at finde en fest. Når du har fundet en fest, kan du købe billetter med det samme, eller du kan købe i indgangen til den pågældende fest. Husk blot at booke et bord ved at skrive til: kontakt@karmaklubben.dk

 OBS: Bemærk at tilbuddet ikke gælder special-arrangementer (eksempelvis nytårsfester og megafester).

3. Fortsæt jeres polterabend med dans

Klar til en helt vild skæg aften? Så skal I da afslutte jeres polterabend i KarmaKlubben! I skal sikkert være i gang hele dagen, og så er det da rart at slutte  dagen til en kæmpe dansefest, med gode drinks, gode mennesker og fed dansemusik.

I betaler ikke ekstra, blot de normale 100 kr. i indgangen pr. person. Som tak for at I vælger at feste hos os, får I jeres eget lille bord hele aftenen.

Sådan fungerer det: Se vores kalender her for at finde en fest. Når du har fundet en fest, kan du købe billetter med det samme, eller du kan købe i indgangen til den pågældende fest. Husk blot at booke et bord ved at skrive til: lone@powerprinsesse.dk

 OBS: Bemærk at tilbuddet ikke gælder special-arrangementer (eksempelvis nytårsfester og megafester).

Har du spørgsmål, og kan du ikke finde svaret på vores hjemmeside? Så skriv til os på kontakt@karmaklubben.dk

Vi får mange mails, men lover at svare dig så snart vi kan.

Følg med

 Følg os på Facebook, hold dig opdateret og tag del i fællesskabet.

Din by

Vi holder dansefester flere steder i landet. Find byen tættest på dig.

Find en fest

Klar til at hoppe på dansegulvet? I kalenderen kan du finde din næste fest.