FAQ – Spørgsmål og svar gammel

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.7″][et_pb_row _builder_version=”4.0.7″ custom_padding=”||0px|||”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.0.7″][et_pb_code _builder_version=”4.3.1″ text_orientation=”center” hover_enabled=”0″]

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

[/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.0.7″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.0.7″][et_pb_text _builder_version=”4.3.1″ text_font_size=”15px” hover_enabled=”0″]

Spørgsmål: Hvor finder jeg festerne?
Du finder kommende fester i kalenderen her på hjemmesiden eller under vores officielle Facebookside her

Spørgsmål: Kan jeg købe billet i indgangen?
Du kan som udgangspunkt godt købe billet i indgangen til de almindelige dansefester, så længe der ikke bliver udsolgt inden.
Til festerne i Haderslev kan du dog kun købe i forsalg, pga. begrænset antal pladser. 
Til special-arrangementer såsom Mega dansefester, pop-up fester og nytår, kan der være krav om at købe billetten i forsalg af hensyn til planlægningen.

Spørgsmål: Er jeg for gammel eller ung? Er Karmaklubben noget for mig?
I Karmaklubben er det danseglæden, der er det vigtigste og derfor er alle velkomne uanset alder. Du skal være over 18 da der serveres alkohol, men vi får gæster i alle aldre. Fra friske 80-årige til modne mennesker i 20’erne. Vi gemmer ikke data om gæsternes alder, men de fleste er et sted mellem 35 – 65.

Spørgsmål: Jeg har købt billet til en kommende fest, men er blevet syg/forhindret i at komme. Kan jeg få pengene tilbage?
Vi kan desværre ikke refundere din billet. Du er dog altid meget velkommen til at sælge den videre. 

Spørgsmål: Kan jeg komme alene til dansefest?
Ja! Du kan sagtens komme alene til vores fester! Det er der faktisk en del gæster der gør. Se efter vores værtinder og frivillige i Karma t-shirts, de er altid klar på at tage imod dig, eller hjælpe hvis du har spørgsmål.

 

Spørgsmål: Jeg kan ikke finde min billet / Jeg har ikke modtaget min billet. Hvad gør jeg?
Fakturaen er din billet til festen, du kan have den som print eller på din telefon. Den skal vises i indgangen. Efter hvert køb bør du modtage en kvittering samt en faktura. Sommetider kan den dog lande i forkerte mapper såsom “spam” eller “uønsket” i stedet for din indbakke. Tjek disse først, og kan du stadig ikke finde den, skriv da til: kontakt@karmaklubben.dk

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]