FAQ – Megafest

Spørgsmål: Hvordan fungerer siddepladser på aftenen?

Til fester med spisning fungerer det sådan, at man blot selv vælger pladser, når man ankommer. Tip Jeres stole så kan alle se, at pladserne er optaget. 

Det betyder også at blot fordi I køber jeres billetter sammen, har I ikke automatisk reserveret pladser. Er I et selskab på mere end 5, kan I reservere plads. Se hvordan i næste punkt.

Spørgsmål: Kan man reservere pladser?

Er I selskaber på mere end 5 personer, kan I reservere pladser ved at sende en mail til kontakt@karmaklubben.dk med følgende information:

  • Dato og by (Vi kan i perioder have flere Megafester af gangen.)
  • Antal pladser
  • 1 navn på en kontaktperson fra selskabet
  • Vedkommendes e-mail og tlf.

OBS: I skal allerede have købt jeres billetter, for at kunne reservere pladser.

Spørgsmål: Jeg har købt billetter til en kommende fest, men er blevet forhindret i at komme. Kan jeg få pengene tilbage?

Vi kan desværre ikke refundere billetter, hvis du bliver forhindret i at deltage. Du er dog velkommen til at videresælge din billet.

Spørgsmål: Jeg har købt billet til den forkerte fest! Hvad gør jeg?

Skriv hurtigst muligt til kontakt@karmaklubben.dk

Har du købt billet til spisning, men til den forkerte fest kan vi desværre ikke refundere beløbet for spisningen. Du er altid velkommen til at videresælge din billet, vi kigger ikke på navnet men stregkoden.

Spørgsmål: Kan jeg komme alene til Megafest?

Ja da! Det er 100 forskellige årsager til, at folk kommer alene. Og det er der faktisk en del gæster der gør, derfor er vi helt trygge ved, at folk kommer alene, så det kan du også være. Du kan altid se efter vores værtinder og frivillige i Karma t-shirts, de er altid klar på at tage imod dig, eller hjælpe hvis du har spørgsmål.

Spørgsmål: Hvordan er det med siddepladser, når jeg kommer alene?

Vi laver et par ‘solo-borde’, så de af Jer, der har lyst kan sætte jer her og møde nogle nye venner. Verden er stor, og der er mange fantastiske mennesker at stifte bekendtskab med. 

I Karmaklubben er mange gode venskaber opstået – det støtter vi gerne!